SLIM in 12 weken

Een duurzaam betere lifestyle voor iedereen

“SLIM in 12 weken” is zowel als eBook als papieren boek verkrijgbaar!

Afvallen terwijl je slecht slaapt? Vergeet het maar! En op dieet terwijl je veel stress hebt? Vrijwel onmogelijk. SLIM pakt het daarom anders aan. SLIM is een volledig nieuwe kijk op gezond leven. Het concept is wetenschappelijk onderbouwd en gaat niet alleen over voeding en dieet maar ook over essentiële lifestyle factoren zoals slaap, beweging en stress. De kracht van SLIM is dat je niet alleen afvalt, maar ook beter je batterijen oplaadt, je jezelf effectief wapent tegen stress en maximaal gebruikmaakt van de positieve effecten van bewegen. Juist door deze combinatie zorgt SLIM voor een complete en duurzame lifestyleverandering. Met als resultaat dat je veel energieker wordt, er beter uitziet en de hele wereld aankunt!

Dit boek is vooral een heel praktisch boek en is opgedeeld in drie delen. In deel I vertel ik je in het kort de essentie van SLIM. In deel II kun je onmiddellijk aan de slag met een planning voor de komende twaalf weken. In dit deel krijg je voor elke dag een lifestyle plan voor voeding, bewegen, slapen en vermijden van stress. Ook gaan we kijken hoe je je leefomgeving gezonder kunt maken. In het laatste deel, deel III, krijg je uitgebreide achtergrondinformatie over gezonde lifestyle. Denk aan praktische vragen zoals: Is chocolade goed bij het voorkomen van hart- en vaatziekten? Waarom is een goede slaap zo belangrijk? Hoe bestrijd je een jetlag? Maar begin vooral snel aan deel I, dan kun je nog vandaag starten aan je gezonde SLIM lifestyle!BESTELLEN

“SLIM in 12 weken” is te bestellen als papieren boek en eBook.

Papieren boek bestellen

PRIJS: € 19,95 exclusief verzendkosten (€ 21,90 inclusief verzendkosten en btw)

Wil je dit papieren boek bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de de factuur. Het boek wordt binnen 4 werkdagen naar je verstuurd.

 

 

eBook bestellen

PRIJS: € 14,99 (inclusief btw)

Dit eBook is beschikbaar in de bestandsformaten PDF, ePub en Mobipocket. Je krijgt alle drie de bestanden aangeleverd. Daarnaast krijg je, alleen indien je het eBook via deze website aanschaft, een apart PDF bestand met de lifestylemenu’s. Handig om te printen!

Je kunt een ePub bestand lezen op een eReader, tablet PC (zoals de iPad) of op je PC met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions.
Als je Adobe Digital Editions nog niet hebt kun je het hier downloaden. Het Mobipocket bestand kun je lezen op een Kindle eReader.

Wil je dit eBook bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de downloadlinks van het eBook en de factuur.

Voorbeeldpagina’s

Klik op de pagina’s om ze van dichtbij te bekijken.


Reacties

Reacties per mail ontvangen:

Beste Leo, Ik heb je boek in 1 keer  uitgelezen. Het boek is overzichtelijk- duidelijk en vol met meer dan prima informatie. Tevens vertel je het verhaal zeer subtiel en verrassend. Ik zal waar mogelijk bij mijn kennissen maar zeker in de sportwereld dit boek zeer aanbevelen.
Met sportieve groet,
Ton ten Hamm, ex- ijshockey speler, ex-commando

Ik vind het een prachtig boek. Zeer toegankelijk. Helder geschreven en het meest interessant vind ik, dat het een totaalplaatje is. Dus niet alleen voeding, maar ook bewegen, stress, slapen etc. Dat zie je niet zo vaak. Heel goed!
Ellen Abbringh – Runnersworld

 

Heb je “SLIM in 12 weken” gelezen? Laat dan hieronder een reactie achter!

36 reacties op “SLIM in 12 weken

 1. Ebook gelezen. Eindelijk iets wat niet weer alleen over eten en afvallen gaat.
  Slapen, ontspanning, stress, alcohol, sporten etc. alles wordt in dit boek duidelijk besproken en uitgelegd.
  Ben je toe aan een definitieve verandering in je leven dan raad ik je aan dit boek te kopen.
  Ik voorspel je dit wordt de wannahave voor 2013

 2. Een echte aanrader, ik heb het programma gevolgd ivm ernstige vermoeidheids en hartklachten. In 12 weken 17 kg afgevallen en topfit. Voel me 30 jaar jonger. Inmiddels eet ik automatisch gezond en wil ook niet meer anders. Zet de knop om en doe het!

 3. Al moest ik even wat langer op het boek wachten het is de moeite waard, mooi helder en duidelijk. Inmiddels heb ik 3 weken SLIM achter de rug. Resultaat 6 kilo lichter en na het werk nog energie om ‘s avonds wat te doen. Vind het nu al enorm succes en kan ondanks dat ik geen kaas lust steeds beter mijn weg vinden in goede alternatieven. Heb ook veel plezier in het uitproberen van allerlei salade variaties en nieuwe gerechten zoals gewokte witlof. Koud douchen sla ik over maar dagelijks coldpack bevalt prima, zelfs rustgevend. Ik zet door, gaat makkelijk aangezien ik contstant voldaan gevoel heb!

 4. Boek gister binnengekomen en in één keer uitgelezen. Ik was al bezig met koolhydraten minderen met behulp van boeken van diëtiste Yvonne Lemmers. Maar kan daar niet helemaal mijn draai in vinden.
  Vind het mooie van SLIM dat het verder kijkt dan voeding alleen. Dat spreekt mij bijzonder aan.
  Het stuk over onder in je energieniveau zitten voelt zo herkenbaar.
  Vanaf maandag word ik SLIMmer!

 5. De eerste week met SLIM is prima gegaan. Ik val weer af!!!

  Na de eerste week is er 2.6 kilo af. Het motiveert enorm om door te gaan.

  Het weekend zelfs uit eten geweest en ook toen geen probleem om SLIM vol te houden. Voorgerecht een salade met geitenkaas, hoofdgerecht biefstuk met witlof. Na een lekkere kop groene thee. Genieten dus.

  Ben erg benieuwd naar de resultaten na week 2!!!

 6. Het roer is om! Vorige week boek gelezen en afgelopen zaterdag nog 150 km gefietst in de Amstel Gold Race! Dat ging super maar bij al die klimmen moet ik gewoon 10 kg meer mee sjouwen dan noodzakelijk. Ik ga dus voor de KLIMKILO’S! Die moeten er af. Wordt vervolgd…… Het gaat goed komen!!!

 7. Ik zit in mijn 11de week SLIM en ik ben 11 kilo lichter.Dit ging van aantal kilo’s per week tot af en toe stilstand, zoals het boek voorspeld. Verder is dit de derde week dat ik zonder dagelijkse schema’s werk. Dit lukt prima, ik heb ter ondersteuning een overzicht van de glycemische waarden van producten opgezocht zodat ik kan controleren of het product in de goede categorie valt. BMI is inmiddels naar de veilige grens van 24 en ik voel me fit en energiek!

 8. Op vakantie met SLIM. Het boek is meegegaan in de bagage als leidraad.
  Het gaat prima, ondanks dat ik de enige ben die zich hier aanhoudt.

  Voor de vakantie had ik 3 weken fase 1 achter de rug. Nu met mijn vakantie gekozen voor fase 2. Dit omdat ik dan iets meer kan varieren met koolhydraatarm brood en crackers. Daarnaast morgen een glaasje droge witte wijn, ik heb er nu al zin in, net als in de pure chocolade. Voelt als vakantie.

  Ik ben benieuwd naar mijn gewicht na de vakantie! We gaan gewoon door! Morgen weer een lekkere wandeling, zoals iedere dag!

 9. De vakantie is prima gegaan, twee keer een avondmaaltijd niet volgens het menu, verder keurig alle zoete en vette dingen laten staan.

  Het heeft opgeleverd dat ik nu na 5 weken in totaal 7.4 kilo kwijt ben.

  Ik ga voor nu door in fase 2!

 10. Zondag was de laatste dag van week 12 SLIM. Mijn doel van 12 kilo afvallen gehaald! Best trots op mezelf.Inmmiddels is de “lifestyle” vanzelfsprekend geworden.

  • Wat een geweldig resultaat zeg! Daar mag je heel trots op zijn. Ik merk nu, nu ik mijn zesde week zit dat het al een lifestyle begint te worden. Het wordt echt een gewoonte!!!

 11. Inmiddels zitten er 7 weken SLIM op. Het gaat super. Ik voel me hartstikke goed en bruis van de energie.
  Het gaat steeds meer automatisch en ik hoef er steeds minder over na te denken.
  Bewegen doe ik 3-4 keer per week minimaal 40 minuten en ik vind het heerlijk!!! Heb de smaak weer te pakken.

  Ik kook lekkere dingen en zorg ook dat er hier thuis gezond gegeten wordt.

  Met mijn gewicht gaat het ook goed, deze week ook weer een kilo eraf en de teller staat inmiddels op -9.2 kilo.

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben met deze leefstijl!!!

 12. Inmiddels een maand na mijn laatste week SLIM. Veel van de SLIM methode combineer ik met een beetje van mezelf ;-)en dit bevalt prima.Ik ben zelfs nog kilo afgevallen. Voel me fit en blij met mijn nieuwe lifestyle.

 13. Inmiddels 10 weken met SLIM bezig en ruim 10 kilo lichter. Zit bijna op mijn streefgewicht.

  Op dit moment veel uitjes en etentjes en ik gun mezelf dan wat meer, maar door de dagen daarna gewoon weer SLIM verder te gaan, kom ik niet aan en val ik langzaam verder af.

  Het is goed vol te houden en ik voel me er super bij!!!

 14. gisteren e-book ontvangen, menu’s niet kunnen printen omdat ik mail verwijdererd heb. Ik ga vandaag boodschappen doen en morgen beginne

 15. Ik heb het papieren boek al enige tijd, en lees er steeds weer in. Ik ben nog niet volledig begonnen met de totale verandering op lichamelijk gebied, maar het boek heeft wel een flinke impact gehad! Ineens zag ik het licht:,al jaren heb ik een zware baan die ik maar ten dele leuk vind. Na rijp beraad heb ik mijn baan opgezegd en ga ik weer studeren… Vanaf de eerste studiedag (as. Maandag) gaat ook mijn fase 1 in… Op alle vlakken SLIM.

 16. Ik heb het boek al 2 weken in huis liggen en ga maandag SLIM beginnen!! Ben voor de kerst zelf begonnen om de koolhydraten weg te laten en iedere dag een groene smoothie maar tijdens de feestdagen niet slim geweest.. Dit weekend voorbereiden om het boek goed door te lezen. De wake up light is binnen en ga vandaag eens een goede weegschaal kopen. Heb er zin in om me goed te gaan voelen…onderkin weg, mooie huid, kleding weer lekker zit etc. Etc. Jullie horen van me!!

 17. Ik heb het boek gekocht en eens goed doorgelezen.
  Ik heb een vervelende tijd achter de rug en ben van 59 kg naar 75 kg bij 1.70m gegaan en dat is onvoorstelbaar, maar dat heeft stress dus met mij gedaan, mijn eetpatroon is niet veranderd, alleen dronk ik meer wijn als normaal en bewoog ik minder.
  Ik hoop dat ik met SLIM weer de oude word want ik was prima zoals ik was en nu echt wel een tonnetje. Ik vraag me af of de mensen die 12 kg afvallen in 12 weken flink overgewicht hadden of zoals mij een “randfiguur” zijn want zou het geweldig vinden om tenminste 10-12 kg te verliezen, ik houd jullie op de hoogte, groet Mo

  • Hallo Mo,
   Ik ben 1.75 en woog op een gegeven moment ook 78 kilo (!!) 65 kilo was mijn streven. Ik ben begin januari begonnen met deze leefstijl en het bevalt me prima! Heb sommige dingetjes iets veranderd en er een eigen lijfstijl van gemaakt.
   Ik ben nu dus weer 65 kilo, voel me er heel goed bij en heb bij een feestje ook gewoon mijn wijntjes en hapjes maar de volgende dag pak ik het gewoon weer op. Heel veel succes!

 18. Fantastisch wat een fijn dieet! Ik had nooit verwacht dat ik lekker kon eten zonder suiker. brood, pasta, rijst en alcohol en het ook nog zou kunnen volhouden maar het is na 4 dagen nog steeds geen enkel probleem. En het mooiste van alles: totaal geen honger gevoel. Wel of en toe wat trek maar dan volstaan wat nootjes of cherrytomaatjes. Leonard, hartelijk dank dat je dit met ons deelt in de vorm van een boek! Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen !!!! Nogmaals mijn dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>